upgrade set top box

upgrade set top box

Vložil: Miroslav Zikmund | 19. 01. 2019 | 09:13

Dobrý den,
mám dva dotazy :
1) existuje upgrade SW na set top box TESLA TE-310, protože v přístroji je "špatně" nastavené datum v EPG. "Dnešní (aktuální)" datum kalendářně odpovídá, ale v EPG je jako další den "až pozítří". Nepomohl ani restart do továrního nastavení.
V pohotovostním módu přístroj nenahrává, resp. není schopen se sám spustit, v pohotovostním módu je zobrazen čas, ale při srovnání s časem na jiném přístroji, taktéž se nacházejícím v pohotovostním módu je čas jiný. Za 4 hodiny se TE-310 "zpozdí" o 2 minuty .... Předpokládám, že upgrade SW by tuhle závadu mohl odstranit.

2) kde se lze dopátrat funkčního upgrade na settopbox TS6820.
"Nějakým" způsobem jsem se dostal na stránky výrobce, které jsou v originále v italštině, něco jako ugrade jsem si stáhl, ale zda to skutečně něco upgradovalo těžko říci.
Časovač nahrávání má základní nabídku 8 programů, z diskuse na www jsem se dozvěděl, že po UPGRADE je jich tam 20, ale po upgradování staženým souborem se nic nezměnilo.
Český návod k obsluze tohoto přístroje výrobce nedodává, je tam pouze knížečka formátu A6 v italštině. Návod v češtině lze najít na webu, ale mírně řečeno, je velice odfláklý.
I se znalostí asi 20 slov "společenské" konverzace v italštině je patrné, že český návod je pochybný. Začíná to tím, že stránka 2 je v zápatí uvedena 2x, chybí stránka 3 (to je to nejmenší).
Nicméně číslování kapitol se liší, v českém návodu jsou uvedeny údaje, které na jak na dálkovém ovladači, tak v italském návodu vůbec nejsou, popis některých tlačítek úplně chybí.
Z návodu není patrné, jak provést upgrade, resp. jak zálohovat data o jejichž nutnost nabídkové menu na obrazovce settopbox informuje.

Děkuji

RE: upgrade set top box

Vložil: Josef | 19. 01. 2019 | 10:27

Dobrý den,
bohužel Vás zklamu. S těmito dotazy se musíte obrátit přímo na prodejce nebo na výrobce.

Bohužel jste se spolehl na "nejlevnější" přístroje, kde výrobce tlačí na cenu a bohužel tomu odpovídá i kvalita.

Set-top-box tesla bych doporučoval vrátit. Jedná se pouze o "označkovanou" krabičku neznámého výrobce z číny. Hodiny se určitě nezlepší softwarem. To co popisujete je většinou způsobeno špatným návrhem hardwaru, kde se čas řídí frekvencí z napájecí sítě.

Tím, že budete neustále bombardovat prodejce těchto zařízení, tak tím spíš se napálí méně lidí, protože prodejce pak přestane prodávat nekvalitní zboží.

Není odpověď jasná nebo máte doplňující dotazy?
Často kladené dotazy nebo Otázky a odpovědi
Sdílet na Facebook.com
Poslední aktualizace: 2. 4. 2021 9:50:42
© 2004 - 2024 Ing. Josef Vrba | Kontaktní údaje