Evolveo Omega T2

Evolveo Omega T2

Vložil: Ivan Malík | 29. 05. 2019 | 15:56

Nejsem schopen se vyznat v přístroji, pokud se týká nastavení času. Pokud nastavím automaticky, přístroj při každém zapnutí hlásí velký časový rozdíl a zda přepnout na ruční nastavení. Je jedno zda letní čas nebo ne, tedy + 2h při vypnutém LČ nebo +1 při zapnutém. Ruční čas zase ukazuje po chvíli špatně. Nevím jaký to má vliv na nahrávání, ale nastavím nahrávání na druhý den po půlnoci, vše se potvrdí a pak zjistím, že je úložiště bez záznamu. Přitom při vyzkoušení na flešku nahrává a přehrává. V menu nastavení medií jsou informace, které jsou mě nejasné, vůbec nevím o co jde. Zkoušel jsem několikrát tovární nastavení, ale při pozdějším nahrávání např. po půlnoci, opět bez záznamu. Již jsem z toho naštvaný. Přístroj jsem reklamoval s uvedenými nedostatky ( čas a nahrávání ) sděleno, že je přístroj v pořádku. Z návodu se nedozvím vůbec nic, prakticky kopíruje to, co je v menu přístroje.

RE: Evolveo Omega T2

Vložil: Josef | 07. 06. 2019 | 09:11

Dobrý den,
tyto otázky musíte klást prodejci nebo výrobci (oba z vás mají zisk a koupil jste si jejich produkt). Zde jste bohužel úplně špatně.

Chyba je přístroj reklamovat. Zásadně kupovat přes internet a v případě problémů do 14 dnů vrátit bez udání důvodu, NIKOLIV reklamovat.

Není odpověď jasná nebo máte doplňující dotazy?
Často kladené dotazy nebo Otázky a odpovědi
Sdílet na Facebook.com
Poslední aktualizace: 2. 4. 2021 9:50:42
© 2004 - 2024 Ing. Josef Vrba | Kontaktní údaje